De Arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingegroeide nagels. De techniek kan worden toegepast wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Een ingegroeide nagel komt veel voor, zowel bij mannen, vrouwen en kinderen. Helaas is veelal onbekend dat er diverse behandelmethoden voor deze aandoening zijn. Een drastische ingreep als het (deels) verwijderen van de nagel, ook wel wigexcisie genoemd, is niet altijd nodig.

 

 

Klanten voelen direct verlichting na één behandeling. In de meeste gevallen is één behandeling al voldoende om de problematiek het hoofd te bieden. In sommige situaties is een maandelijkse controle afspraak nodig. Tijdens de controle afspraak is het mogelijk dat een kleine aanpassing wordt uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald. Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit en mate van groei van de nagel. 

 

Het is belangrijk dat u leert hoe u het beste voor uw nagels kunt zorgen. Hiervoor krijgt u een brochure mee, zodat u de informatie thuis rustig na kunt lezen. Hierbij hoort ook het gebruik van het Arkada serum. Dit serum regenereert de nagel, werkt schimmelwerend en anti bacterieel tegen secundaire infecties. Verder is het van belang dat u de adviezen over het voorkomen van ingegroeide nagels ter harte neemt. Uw inzet draagt bij aan het resultaat.

 

Adrian Arkada heeft dit innovatieve instrument "de cube" ontwikkeld, waarmee u effectief, snel en 100% veilig de ingegroeide nagel kan worden behandeld. In feite is de Cube een paar extra handen voor de specialist. Met behulp van manipulatoren wordt de nagelplaat gestabiliseerd en gevormd. Natuurlijk worden alle instrumenten, manipulatoren en de Cube zelf, gedesinfecteerd na elke behandeling. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

 

Samengevat de voordelen van de Arkada techniek:

  • Operatieve ingreep is niet nodig
  • Geen lange hersteltermijn
  • Behandeling is zeer effectief
  • Verlichting is na slechts één behandeling als voelbaar
  • Direct een goed uitziende nagel